Vuokraus

Hyviä vuokralaisia ja huoletonta vuokratuottoa!

Hoidamme asuntonne vuokrauksen ammattitaidolla alusta loppuun. Tunnemme asuntomarkkinat välitystyön tuomalla kokemuksella erittäin hyvin, mikä antaa vuokravälitystoiminnallemme aivan toisenlaisen lähtökohdan. Tämä asiantuntemus kannattaa jokaisen vuokranantajan hyödyntää!

Huolehdimme puolestasi vuokralaisen taustatietojen selvittämisen (kuten luottotiedot, työsuhdeasiat jne.) sekä tietysti oikean vuokratason arvioinnin ja kaikki toimeksiantoihin liittyvät paperityöt. Asunnon omistajana sinulla on aina viimekädessä mahdollisuus valita itse vuokralainen ehdokkaistamme.

Välityspalkkiomme maksetaan, kun vuokrasopimus on syntynyt. Välityspalkkio on 1 kuukauden vuokraa vastaava määrä + alv. Palkkiomme on 100-prosenttisesti vähennyskelpoinen vuokratulojen verotuksessa. Huolellisesti tehdyllä vuokralaisen valinnalla vuokranantajana voit merkittävästi vaikuttaa vuokrauksen kannattavuuteen sekä välttää mahdollisia häiriötilanteita.Onnellinen lopputulos

Kun kohde on valittu oikein, vuokrataso määritelty kohdalleen, vuokralainen valittu huolella ja sopimus laadittu hyvin, niin vuokranantaja kuin vuokralainenkin voivat molemmat olla turvallisin mielin.

Yleinen pelko siitä, että vuokrasuhteen hoitaminen olisi erityisen vaivalloista tai että vuokralaisen kanssa tulisi ongelmia, osoittautuu usein vääräksi. Voidaan nimittäin sanoa, että suurin osa vuokrasuhteista sujuu täysin ongelmattomasti. Luonnollisesti ongelmattomuus on seurausta usein siitä, että vuokraukseen on jo alunperinkin suhtauduttu huolella ja asioista selvää ottaen. Onnistuminen vuokranantamisessa edellyttää tietoa ja asiantuntemusta aivan kuten onnistuminen muussakin sijoitustoiminnassa.Ota yhteyttä

Kerro meille, millaista kohdetta olet laittamassa vuokralle. Otamme sinuun pikaisesti yhteyttä.


© 2016 Kiinteistönvälitys Glik Oy LKV

Välityspalkkio 4 % (sis. alv 24 % ) kohteen velattomasta kauppahinnasta, tai sopimuksen mukaan. Minimi palkkio 3000 €.