Myymässä

Kokonaisvaltaista ja ammattitaitoista palvelua

Palvelukonseptimme jokainen yksityiskohta mietitään tarkkaan. Tämä pitää sisällään välitystapahtuman koko ketjun: kommunikointi asiakkaan kanssa, nykyaikaiset työkalut, laadukkaat markkinointimateriaalit ja valokuvat, videot, ilmoitukset sekä stailauksen ja kalustuksen tarvittaessa. Hyvä konsepti nostaa asunnon hintaa ja lyhentää myyntiaikaa.

Kun panostat laadukkaaseen välityspalveluun säästät aikaasi, hermojasi ja lopulta myös rahojasi. Välittäjinä teemme kaikkemme, että asuntokauppasi sujuu nopeasti, turvallisesti ja tuloksellisesti. Rakennamme myyntisuunnitelman aina sinun tarpeesi huomioon ottaen. Meillä on vahva kokemus asuntokaupasta, asuntojen kysynnästä ja asuntojen hintoihin vaikuttavista seikoista. Tilastojen mukaan onnistumme asunnon hinta-arvioissa 96% tarkkuudella.

Palvelumme ei ole pelkästään tehokasta myyntityötä vaan olemme käytettävissäsi myös uuden kodin hankinnassa. Annamme konsultaatiota sopivan kohteen löydyttyä. Voit luottaa siihen, että olemme tukenasi aina kaupantekohetkeen saakka ja sen jälkeenkin.

Suosiomme taustalla on tyytyväiset asiakkaamme. Onnistumisemme todellinen mittari ovat asiakkaat, jotka suosittelevat meitä ystävilleen ja soittavat meille vielä vuosien jälkeenkin.

Tutustu myös tarjouskauppaan.

7 syytä valita Glik

Myyntistailaus

Osaamme katsoa kotiasi myynnin näkökulmasta. Tuomme asunnon parhaat puolet esiin.

Huippuvälittäjät

Ylpeydellä ja korkealla moraalilla työhönsä suhtautuvat välittäjät tuntevat vastuunsa ja tavoittelevat pitkiä asiakassuhteita ja pyrkivät aina ylittämään asiakkaan odotukset.

Lyhyempi myyntiaika

Konseptimme, kokemuksemme ja tiimimme ansiosta myyntiaikamme on lyhyempi kuin muilla alueen välitysliikkeillä.

Sisustustuslehden tasoiset myyntikuvat kuuluvat aina palkkioomme

Kauttamme saat arkkitehtuuri-, lifestyle- ja sisustusvalokuvaukseen erikoistuneen ammattilaisen, huippulaadukkaat kuvat. Laadukkailla kuvilla välitämme asunnon tunnelman, tilat ja kotia ympäröivän alueen.

Rakastamme koteja

Niinpä rakastamme myös työtämme. Intohimoinen suhtautuminen omaan työhön, henkilökohtaisen osaamisen kehittämiseen sekä korkealle asetettu markkinoinnin laatutaso näkyy hyvinä tuloksina ja pitkäaikaisina asiakassuhteina.

Tehokkaat markkinointikanavat

Tehokasta markkinointia. Laadukas näkyvyys siellä missä ihmiset ovat (sosiaalinen media, printti, tapahtumat, verkko). Kehitämme jatkuvasti näkyvyyttä markkinointikanavissa ja etsimme uusia tapoja tuoda asuntoja esille.

Näyttävä myyntimateriaali

Uskomme, että laadukkaat-, kattavat esitteet ja muu myynnin materiaali herättää luottamuksen ja helpottavat ostajaa päätöksenteossa. Pystymme tuottamaan ja ideoimaan kaiken tarvittavan materiaalin juuri sinun asuntoasi varten.

Hinnasto

  • Myyntiä varten tehtävä arviokäyntimme on ilmainen. Tulemme tekemään kodistasi arvion ja yksilöidyn suunnitelman sen välittämisestä.

  • Välityspalkkiomme enintään 4% velattomasta kauppahinnasta ja min. 3000 euroa.


Asiakirjat

  • Asunto-osakeen arviolausunto: 200 €

  • Kiinteistön arviolausunto: 300 €

  • Asunto-osakkeen kauppakirjan laatiminen: 400 €

  • Kiinteistön kauppakirjan laatiminen: 500 €


Kaikki hinnat sisältävät alv. 24 %Varaa maksuton arviokäynti

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse niin voimme sopia yhdessä ajan arviokäynnille.


© 2016 Kiinteistönvälitys Glik Oy LKV

Välityspalkkio 4 % (sis. alv 24 % ) kohteen velattomasta kauppahinnasta, tai sopimuksen mukaan. Minimi palkkio 3000 €.